BonWork

Over BonWork

Wij gaan verder

Bemiddelingsbureau BonWork is gevestigd in het mooie Zuid-Limburg. Met als specialisaties: uitzenden, detacheren en werving & selectie. Door jarenlange ervaring linkt BonWork het oplossen van een personeelsprobleem aan het vinden van een nieuwe uitdaging. Waar anderen stoppen, gaat BonWork verder. Want wij zijn pas tevreden als onze klanten méér dan tevreden zijn.

Oprichter Bjorn Nuchelmans

BonWork is opgericht door Bjorn Nuchelmans, een bemiddelingsprofessional met hart voor mensen. Bjorn: ‘Ik heb passie voor dit vak. Het geeft me veel voldoening om werkgevers en werknemers bij elkaar te brengen. Als een klant denkt dat het niet lukt, ga ik door tot die perfecte match. Mijn motto is niet voor niks ‘Gaat niet bestaat niet’. Dat motto, gekoppeld aan eerlijkheid en hard werken, beschrijft de mentaliteit van BonWork. Klanten kunnen erop vertrouwen dat we altijd samen een oplossing vinden voor elk personeelsvraagstuk. ’

"Gaat niet, bestaat niet!"

“Gaat niet, bestaat niet!”

Meer informatie 

De naam BonWork zegt waar wij voor staan: Goed Werk! Bent u benieuwd wat BonWork voor uw bedrijf kan betekenen of heeft u een andere vraag? Neem dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op.