BonWork

werkgevers

Scherpe tarieven

We hebben geen fysiek kantoor, zo houden we onze kostprijs laag. Daar plukt u de vruchten van, want wij bieden heel scherpe tarieven. Een vacature invullen met de juiste persoon voor uw onderneming, is een tijdrovende bezigheid. Met BonWork als partner hoeft u zich daar geen zorgen over te maken: BonWork regelt het voor u.

Maatwerk

Of uw bedrijf groot is of klein, door onze flexibiliteit zijn we in staat om maatwerk te leveren. Samen vinden we altijd een passende oplossing. Zo kunt u bijvoorbeeld door gebruik te maken van een flexibele schil de proeftijd verlengen of pieken opvangen.

Natuurlijk helpen wij u ook graag met het oplossen van personeelsvraagstukken. Heeft u behoefte aan een sparringspartner? BonWork denkt graag met u mee!

Backoffice

Omdat de personeelsadministratie een tijdrovende en kostbare aangelegenheid is, heeft BonWork deze uitbesteed aan een Backoffice kantoor. Dit Backoffice kantoor is aangesloten bij de branchevereniging NBBU. Dat betekent dat werknemers van BonWork automatisch zijn aangesloten bij een passende CAO gelijk aan de inlener.

Certificering

Door de samenwerking met dit Backoffice kantoor is BonWork NEN 4400-1 gecertificeerd en beschikken we over een WKA verklaring, SNA keurmerk, VCU certificaat, een G-rekening en de mogelijkheid om de BTW te verleggen.

Alle certificaten en verklaringen vindt u hier.

Meer informatie 

De naam BonWork zegt waar wij voor staan: Goed Werk! Bent u benieuwd wat BonWork voor uw bedrijf kan betekenen of heeft u een andere vraag? Neem dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op.